3 Ağustos 2014 Pazar

En İyi Motorola Moto E Kılıfları

EN İYİ MOTOROLA MOTO E KILIFLARI


Motorola Moto E, telefon piyasasındaki en uygun fiyatlı telefonlardan bir tanesi. Fakat bu, bizim onu korumasız bırakacağımız anlamına gelmiyor. Bu yazımızda sizler için, en iyi 5 Motorola Moto E kılıfını sıraladık.

5-Exact X-Line SoftGel Flexible TPU Motorola Moto E Case

post thumbnail 

Bu Exact X-Line kılıfı, şok emici özelliğe sahip bir malzemeden yapılmış. Bu sayede telefonun darbelere karşı dayanıklılığı artırılmak istenmiş. Arka taraftaki X şeklindeki tasarım, telefonun gerçekten çok şık durmasını sağlıyor. Bu kılıfın Amerika'daki fiyatı ise 1.95$.

4- Terrapin Extra Slim Fit Hybrid Case for Motorola Moto E

post thumbnail

Bu kılıf, üst düzey koruma ve şıklığı bir araya getirmek için tasarlanmış. Kılıf, telefon üzerine tam oturuyor. Bu kılıf, sert plastikten yapılmış olmasına rağmen diğer kılıflara göre daha ince. Kılıfın Amerika fiyatı ise 5.95$.

3- Motorola Moto E Grip Shells

post thumbnail

Bu kılıf, telefonunuzun arka kapağını değiştiriyor. Telefonunuza yeni bir görünüm katmakla yetinmeyip, üst düzey koruma da sağlamak istiyorsanız, Motorola Moto E Grip Shells tam size göre. Kılıfın Amerika fiyatı 20.99$.

2- Tudia Ultra Slim Bumper Protective Case for Motorola Moto E


 post thumbnail

Bu kılıf, çok dayanıklı, esnek bir malzemeden yapılmış. Telefonunuzu çiziklerden, darbelerden korumakla kalmayıp, aynı zamanda onun her zaman ilk günkü gibi görünmesini de sağlıyor. Kılıfın Amerika fiyatı ise 6.00$.

1- Motorola Moto E Shells

post image
Bu kılıf, Motorola tarafından üretilmiş. Motorola Moto E'nin resmi kılıfı. Kılıf, 9 renk seçeneğiyle geliyor. Bu kılıf, telefonunuza yeni bir görünüm katıyor. Kılıfın fiyatı ise diğer birçok resmi kılıfa göre çok ucuz, sadece 9.99$.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder